Få de bedste priser på Hotelværelser

Det kan være sjovt at gå på en tur og nyde at bo i en luksuriøs hotelværelse. Men mange mennesker har at forpasse denne mulighed og gå til en mere moderat hotel på grund af de udgifter, der er involveret. Der er nogle gode måder at få det hotel, du ønsker til en pris du har råd til selv. Det tager nogle forskning og planlægning, men det kan gøres.

Uanset det hotel du kigger på, weekender er generelt deres travleste tid. Planlægger dit ophold i løbet af ugen vil hjælpe dig med at få en meget lavere sats. Du skal også gøre forskning for at finde ud af den langsomste tid af året for at given hotel. De vil tilbyde lavere priser i løbet af denne periode, således at de kan sælge værelser i stedet for at lade dem stå tomme.

Hvis du har nogen form for medlemskab som AAA eller militær, kan du være berettiget til rabatter på forskellige hoteller uden selv at vide det.. Ringe til hotellet og Spørg dem hvad de tilbyder rabatter. Mens du har dem på linjen bede dem om at citere dig meget laveste pris, de kan tilbyde. Derefter sammenligne denne pris til forskellige online sites.

Hotellet tilbyder den bedste pris og andre gange vil du finde det online. Hvis du er mere komfortabel reservationen med hotellet direkte, bede dem om at ære en pris du har fundet et sted online. Mange hoteller tilbyder rabatter for personer, der har opholdt sig hos dem før, opgraderinger eller endda gratis overnatninger efter du har opholdt sig hos dem en angives beløbet af gange.

Hvis du bor på hotel i flere dage ad gangen, vil du sandsynligvis få særbehandling. Dette kunne være et værelse tæt på elevatoren eller med den bedste form for visning. Kontroller, at du nævne længden af opholdet og hvad du er interesseret i når du foretager reservationen. Der er generelt ingen ekstra omkostninger for sådanne funktioner men sørg for at du spørge, før du accepterer at reservationen.

Når du ankommer til hotellet kan du bede dem om en gratis opgradering. Hvis de har den værelse rådighed kan de kunne ære din anmodning. Der er ingen garanti for at det vil ske selv om så være forberedt på at du vil være i typen værelse du har betalt for. Hvis du besøger hotellet af off sæson eller i løbet af ugen du er mere tilbøjelige til at få sådan en opgradering uden merpris. Du kan nævne, at du virkelig ville elske en af balkon værelser, hvis de kunne tilbyde dig en opgradering, hvis du ønsker en bestemt type af opgradering herlighedsværdi.

Mange mennesker planlægge deres hotel ordninger måde på forhånd. Det er godt, at du er garanteret en plads. Men, hvis du kan slippe af sted med fleksible dage at bo så du kan holde et vågent øje på de allerbedste priser. Du kan få fat i nogle fantastiske sidste øjebliks tilbud på hotelværelser online på forskellige rejsesider. Du skal være forsigtig, men fordi du ikke ønsker at ende med ingen hotelværelse på alle.

Du kan prøve at træne en aftale ved blot at gå ind på et hotel i den sene aften at se, hvad er stadig tilgængelige. Du har en god chance for at arbejde ud en hel del da rummet kan gå ubrugt, hvis de ikke tilbyde det til dig. Dog kan de ser det som en chance for at få flere penge for plads, da du er på udkig efter en i sidste øjeblik. Vær ikke bange for at sige nej til deres tilbud og forsøger at genforhandle det. Alt for mange mennesker bare gå ind på et hotel, som prisen, og derefter betale for det uden nogen forhandlinger finder sted overhovedet.

Hvis du kender flere andre mennesker kan der skal bo på samme hotel du bede om en gruppe diskonteringssats. I nogle tilfælde alle værelser skal betales sammen men størstedelen af hoteller, der passer til individuelle fakturering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.