Lære som du tjener når du starter en Online-forretning.

Hvis du er forholdsvis ny til en verden af at køre en online-forretning, kan du være bekymret for, at du ikke kender nok til at blive en succes. Du kan føle, at det vil tage en masse ny viden, før du selv kan begynde. Dette kan være ganske overvældende. Dette er imidlertid ikke nødvendigvis tilfældet. Lad mig forklare.

Hvis du ønskede at blive en pianist, hvordan ville du gå om det? Vil du tilbringe måneder eller måske år, læse bøger om hvordan man spiller et klaver? Vil du lytte til folk tale om hvordan man spiller klaver? Ville dette alene lære dig hvordan man spiller? OK, vil så måske du læse en bog og lytte til et par folk, som har allerede lært at spille. Så begynder du at praksis. Du tage viden fra eksperter og anvende det ved at praktisere. Dette gør du en master pianist i et øjeblik. Du er nødt til at praksis igen og igen, tilføje nye færdigheder som du lærer den sidste ene. Alt dette tager tid og kræfter. Men hvis du virkelig ønsker at lære at spille klaver, det hele værd.

Hvad har dette at gøre med start en online-forretning?

Læse og lære om hvert enkelt aspekt af internetmarkedsføring kan tage lang tid. Hvis du når for at vente indtil du vidste alt der var at vide før du starter din virksomhed, vil du finde, at tingene har ændret sig i løbet af den tid du har været optaget af læring og du vil derefter nødt til at lære endnu mere.

Dette er, hvad du skal gøre. Brug noget tid på at læse og gøre forskning. Sørg for at du har nok oplysninger til at vide, at du arbejder det rigtige område/niche. Endnu vigtigere, gøre noget. Komme i gang. Du vil lære på måde, ved at gøre. Ja du vil begå fejl, men det er virkelig den bedste måde at lære. Hvis du når at lære at spille klaver, du ville gøre fejl der også, men du ville arbejde på at få det rigtige. Du kan prøve en anden teknik eller sætte i ekstra praksis at få det lige højre. Med en internet-forretning er det stort set de samme ting. Du skal justere som du går, tilpasse og vokse din viden base, som du udvide din forretning.

Vær ikke bange for.

Du kan føle sig usikker på grund af flere faktorer. Som nye jargon, tilsyneladende vanskeligt tekniske ting, mange, mange nye fag dækker markedsføring, reklame, trafik generation, og det bliver ved og ved. Du behøver ikke at vide alt for at gøre en begyndelse og vil du lære resten på måde. Ved at lære af faktisk laver og oplever, din indlæringskurve er meget højere, men vil det ikke føles som det. Naturligvis lidt hvis knowhow er nødvendig, men bare læse en gratis særberetning om dette emne. De er gratis og tilgængeligt over hele internettet. Download hvad du har brug for, printe dem ud, men ikke gå og læse alt og derefter nogle flere og derefter noget andet, før du starter.

Hvis du ikke forstår et bestemt område, gå til forum og stille spørgsmål. Disse diskussionsfora voksende på en lyn tempo på tværs af nettet i år. Deres popularitet har givet næring til en ny form for informationskilde. Uvurderlige. Vær ikke bekymret for, at du lyder dum. Eksperterne i disse boards hvor ligesom du engang. Hvordan tror du, blev de så dygtige som de er? Ved at stille spørgsmål og bruge svarene til at dyrke deres forretning. Udstationering spørgsmål om fora er stærkt anbefales. De mennesker, der hyppigt disse steder er mere end glade for at hjælpe. “Hvorfor?” Jeg hører dig spørge. Ved at besvare spørgsmål giver pågældende «troværdighed «det får deres navn kendt i hele internettet som en ekspert på området. Det er reklame for da og det er gratis. De mennesker, der vil glæde besvare dine spørgsmål og hjælpe med at guide dig på din vej til internettet succes gør, fordi der er noget i det for dem. Med begge dele for at du får noget ud af situationen, det skal være alt godt, alle får, hvad de har brug for.

Læring tager lang tid, kan det være speedet?

Kan det helt sikkert, men det vil koste. En masse mennesker, der starter en online-forretning gøre dette med et budget på næsten $0. En vellykket og meget rentable internet business kan være født danne dette, Ulempen er, det tager meget længere tid at tjene en god indtægt. Der er intet galt med at gøre det på denne måde, dælen nogle af nutidens største internet guru’s startede på en $0 budget, herunder mig.

Hvis du har nogle midler, vil så det være lettere for dig at tjene ganske hurtigt. Den bedste ting at gøre ville være at finde en mentor. Nogen, der allerede har gjort, hvad du forsøger at gøre. En guide, der vil lære dig og hjælpe dig med at komme i gang. Det kan være ganske svært at gå enegang, jeg kende indeværende fordi det er hvad jeg gjorde. En coach ville have gjort mit liv meget lettere, men jeg havde ikke de $20-$30 om måneden, som jeg havde brug for medlemsbidrag. Hvis du er heldig nok til at være i stand til at råd til denne forholdsvis lille udgift, vil jeg varmt anbefale en mentor. Dette kan spare dig for en masse tid og du vil tjene penge meget hurtigere end hvis du hvor at gå enegang.

Hvordan ville en mentor hjælpe?

En god mentor vil tage deres studerende ved hånden og guide dem gennem hvert trin for at starte en online-forretning. De vil opfordre dig til at sidde fast i lige fra starten. Lære dig, at du lærer bedst ved at gøre. Ja, du vil begå fejl, men at lære af disse fejl og at sætte dem rigtige er alle en del af virksomheden. Alle aspekter af internet-virksomhed vil blive dækket som de bliver passende. Indførelse af nye færdigheder og ideer i håndterbare bidder. At have en god træner kan fremskynde din online business tilstedeværelse i et respektabelt tempo. Du vil snart bygge meget tillid og får ikke brug for en mentor for evigt.

Ikke råd til en mentor?

Du kan stadig gøre det på din egen. Vær ikke bange for at få dine hænder på erfaringer, sidde fast i det hurtigst muligt. Hvis du sidder der, læsning og læse, du kan faktisk aldrig komme i gang. Lad ikke din drøm dør, før du har givet det dit bedste skud. Gøre hvad succesfulde internet guru’s har gjort, lære som du tjener. Praksis, indtil du får det rigtige. En dag snart vil du vende rundt og finde ud af, at du ved mere, end du nogensinde troede muligt og du har lært det i så kort tid. Du tror, “Hvad er al ståhej om, det var ikke så svært”. Og du vil huske, at det var fordi du lærte de fleste af dine lektioner på vej.

Til slut, hvis du vil starte en internet-forretning, lad ikke al den viden, du skal få sætte dig. Ikke sidde fast ned ved at tænke, at du skal få alt at vide før du kan begynde. Oplevelse af at gøre er langt den bedste og hurtigste måde at lære reb. Tage det et skridt ad gangen, og du vil finde, at med praksis, vil du snart blive ganske dygtige. Hvis du har råd til en mentor, gør det, fordelene er fremragende. Hvis du ikke har råd til en coach, så fortvivl ikke, vil du få der med vedholdenhed. Lære noget nyt, omsætte det i praksis, korrigere eventuelle fejl og lære det næste skridt. Uddannelse og erhvervsuddannelse er en igangværende livserfaring. Ikke engang internet guru’s ved det hele. De lærer nye ting hver dag og det er hvad du skal gøre. Så nok med læsning. Gå skride til handling nu. Før du tager den første fysiske trin har du ingen chance for nogensinde at få, hvor du ønsker at være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.