håndtering af motorcykel dæk slid

Slidt ud er at jeans, forfaldt til bygninger, udmattelse til mennesker – når det kommer til dæk er dækslid.

Dækslid er den faktiske fjernelse af gummi fra dæk på grund af ridser. Sidstnævnte er processen med at skrubbe af materiale fra dækkene, hvilket resulterer at cupping, flad band oprejst dækslid (fælles på den bageste dæk) og side flad band dæk slid (fælles på forhjulet). Side dækslid også sker på begge sider af den forreste dæk og også til en mindre grad på begge sider af den bageste dæk. Den årsag til hvorfor dæk har side rive er dens interaktion på fortovet. Lave jer skønt huske Newton første lov om bevægelse? Newton sagde, “hvert objekt i en tilstand af ensartet bevægelse tendens til at forblive i denne tilstand af bevægelse, medmindre en ekstern kraft er anvendt på det”. Således, for at gøre en motorcykel tænder, skal du anvende kraft fordi motorcyklen fortsætter med at køre i en lige, naturlige inertial centrifugalkraften. Denne kraft er ansvarlig for ridser og i sidste ende, side slid af dæk. Men da det er temmelig indlysende, side slid normalt sker på den venstre front. Dette er især tilfældet i lande hvor driver rides på højre side af vejen. Ridning lige ville betyde større miles på venstre side. Derfor, en stigning i venstre side bærer resultater.

En anden dækslid cupping. Dette er den scalloping hvor en naturlig slitage mønster resultater. Dette sker når dæk normalt greb vejen, når du foretager sving. Scalloping fremgår på side slid bands af lejligheder motorcykel. Samtidige med roterende dækkene er det pres, der flytter til bagkanten at skabe et mønster. Den slidt off gummi forårsager depression, som gør det muligt at producere cupping. Kompliceret slidbanemønster producerer også kompliceret scalloping mønster. En anden faktor, der bidrager til scalloping er sammensætningen af dæk. Hvis det er blødt, er det mere sandsynligt at blive påvirket.

Rear center dækslid er en anden form. Dette er forårsaget af rejser oprejst miles på en overdrevet acceleration og bremsning. Denne dækslid er fælles for drivakslen cykler. På den anden side kan bælte og skjold drev betragtes som skjold til at mindske grovheden af slid.

Andre faktorer, der bidrager til dæk slid er følgende-stel geometri af motorcykel, ændre den suspension og tunge trail.

Ikke desto mindre huske på, at før du kører din motorcykler, dæk skal være korrekt oppumpet. Ellers, dækslid vil være stærkt overdrevet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.