Handler – behandling stjernestatus

Nå, er her du. Du mødtes med din agent, fik audition, fik den del, lavet din første film i en ledende rolle, og filmen er en kæmpe succes og du er en overnight succes. Ja, det er usandsynligt, men det sker. Bare se på støbt af “Harry Potter.”

Så, du er en stjerne. Hvad bliver det næste?

Desværre kan ikke alle håndtere stjernestatus. Dette har desværre været fortalte i livet for sådanne mennesker som Freddie Prinze der tog sit liv, fordi han bare ikke kunne håndtere pression for at blive en stor stjerne. Så hvad kan du gøre for at undgå at blive et offer for den film, TV eller fase business?

Alle har deres egne teorier om hvordan man håndterer stjernestatus. I denne artikel vil vi bare dække nogle generiske jorden som hver person er forskellige og i sidste ende hvad vil arbejde for en person kan ikke arbejde for en anden. For eksempel vil nogle mennesker virkelig nyder al opmærksomheden fra fans og rag mags, they gonna get, gode eller dårlige. Andre vil undgå det som pesten. Men der er nogle ting, der synes at være akilleshælen for de fleste mennesker, der har gjort det store.

For startere, bid ikke off mere end man kan bage. Når du bliver en stjerne, vil alle ønsker et stykke af jer til interviews, påtegninger, uanset. Budget din tid. Gør kun, hvad du kan gøre. Du behøver ikke at acceptere hvert interview anmodning. Må ikke bekymre dig, hvis du skruer man ned, disse mennesker vil tænke på dig, som stak op eller unappreciative. Gøre dem forstå, at din tid er begrænset, og din tidsplan bare tillader ikke du gør det særlige interview på dette tidspunkt, men måske i fremtiden. Altid holde døren åben. På den måde du ikke støde nogen.

Den næste ting du skal gøre er at ikke lade stjernestatus ændre din livsstil ud over hvad du har råd til. Mike Tyson, er med alle de millioner, han lavede boksning, brød. Lære at leve inden for dine grænser. Dette er ikke til at sige, at du ikke kan have pæne ting. Men hvis du kun tager i fem millioner om året, så du ikke kan leve som hvis du tager i et hundrede og fem millioner. Det i sidste ende vil indhente med dig, og du kan miste alt.

Sandsynligvis den vigtigste ting du kan gøre som en succesfuld skuespiller er ikke lade det komme til dit hoved. På trods af hvad fans har fortalt dig, er du ikke Almægtige. Du er stadig bare en person, kød og blod og så hurtigt som du blev en stjerne, er hvor hurtigt det kan alle kom brasende ned på dig. Så mange stjerner, der er store en dag er væk er næste og denne dosis af virkeligheden for meget at håndtere. Som et resultat, er livet aldrig den samme, mange at tage stoffer og sprut. Så hold dit hoved om ting. Sørg for at du sætte din succes i perspektiv.

Bare ved at gøre de ovenstående få ting vil du har en meget god chance for at overleve den succes, der kommer med at være en skuespiller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.