En sjov bamse part – nogle enkle trin

En sjov bamse part ikke er en vanskelig ting at trække af med lidt kreativitet og nogle ting, du kan finde rundt om dit hus! Her er nogle hurtige ideer til at gøre part “beary” sjovt!

Invitation ideer

Købe nogle billige gummi stempler med Bjørn billeder og lad dit lille en lav hjemmelavede invitationer. Eller skåret et stykke karton i form af en bjørn og skriv invitationen på der. Gratis clipart findes til dette formål på mange steder på internettet. Sørg for at medtage anmodningen om alle gæsterne til at bringe deres egen bear bamse part også!

Dekoration ideer

Når børn tænke på bjørne de normalt tænker på honning og bier, så et stort hit for dekorationer er masser af gule og sorte balloner og streamers. Hvis det er muligt har forskellige bamser hele værelset samt at binde i temaet.

Menu ideer

Når du er vært for en bamse part bør selv din menu være centreret om teddy. Her er en sød måde at slå jordnøddesmør og gele sandwich i en beary sjov behandle!

Sprede din jordnøddesmør og gele på otte hele hamburger boller. Nu her er hvor sjovt begynder. Skåret fire af de otte boller i halve. På en stor bakke eller overdækket cookie ark, skal du arrangere boller i en figur af en bamse. For maven, sætte en hel bolle og omgiver det med 4 halve boller. En anden hele bolle bliver hoved/ansigt, med to halve boller på topsides af hovedet for ørerne. To hele boller bliver benene og de sidste to halve boller slå af kroppen til at gøre våben. Pynt ansigt/hoved bolle med rosin øjne og en jordbær skive mund og du har fået en bjørn! Bruge en separat skuffe til ekstra sandwich og holde øje med alle Smilene! Bland nogle honning og yoghurt sammen til en stor dip til skåret frugt og din menu er fuldført!

Bære Party – aktiviteter og håndværk ideer

Håndværk med en bear tema vrimler, men her er nogle hurtige ideer til din bamse fest. Gøre et papir bærer kæden (Påklædningsdukker) som børnene kan farve og dekorere. Bruge paptallerkener for at gøre papir bære masker. Perle et bear krave (halskæde). Tag et billede med alle børnene og deres egen bjørne og dekorere en simpel scrapbog page for at ære lejligheden. Dekorere bamse cookies med farvet glasur og forskellige dekorationer.

Bære Party – spil ideer

PIN honning pot på bamse – hvis du har en kunstner i familien, tegne en stor bamse på plakat bord og skæres ud honning potter. Blindfold hvert barn hver for sig og se, hvis de kan sætte honning pot til Bamses hånd.

Hot bamse – som varm kartoffel kun passerer bamsen til musik. Når musikken stopper, er personen med bamsen ud.

Kaste honning pot – trække en stor bære hoved med en åben mund på plakat bord og læg det på gulvet. Ved hjælp af gul sækkestole som “honning” hvert barn kaster taske for at se, hvis det vil lande i bear’s mund.

Tage hjem gaveideer

Køb gul frokost poser (tilgængelig på partiet butikker) og dekorere med bee klistermærker. Fyld med klæbende bjørne, teddy grahamsmel, miniature proppet bamser og sjove bære smykker. Eller hvis du ønsker at gå hele ud, hyre en udstoppet dyr party planner til at komme og har hvert barn gøre deres egne udstoppet dyr som en del af partiet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.